boven €50,- geen verzendkosten, binnen 1-3 werkdagen in huis
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Chrysant zijden kunstbloem 

De chrysant is één van de bekendste snijbloemen. Door de veelzijdigheid van de bloem is deze zeer geschikt als decoratie in boeketten en bloemstukken. 

Er zijn verschillende soorten chrysanten, klein, groot, met kleine bloemetjes of met sprieten. Een aantal van deze soorten chrysanten zijn nauwkeurig nagemaakt als zijden kunstbloem variant. Binnen ons assortiment hebben we dan ook chrysanten in verschillenden kleuren (wit, roze, oranje) maar ook in verschillende soorten.  


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Chrysant 56cm, paars

5,95

visibility
shopping_cart

Chrysant 56cm, roze

5,95

visibility
shopping_cart

Chrysant kunstbloem 60 cm paars

Chrysant tak met veel kleine bloemetjes.

4,95

visibility
shopping_cart

Chrysant kunstbloem 65 cm

3,95

visibility
shopping_cart

Chrysant kunstbloem 74 cm

4,95

13%
visibility
shopping_cart

Chrysant, 56cm, Roze

7,95

6,95

visibility
shopping_cart

Chrysant, 56cm, Wit

5,95

Chrysanten betekenis

De naam van de chrysant is afkomstig uit een samenstelling van de Oudgriekse woorden χρυσός (chrusos), 'goud' en ἄνθεμον (anthemon), 'bloem'.

Chrysanten staan symbool voor geluk, trouw, eerlijk en vriendschap. Overigens heeft deze bloem uiteenlopende betekenissen over de hele wereld. Lees meer over de Chrysant op de website van Fleurop.
 

Chrysant bestellen

De zijden kunstbloem chrysant is goed te combineren in een kunstbloemen boeket. Ook een bos met meerdere chrysanten zal een fleurig effect geven in jouw interieur. Bestellen kan eevoudig via deze webshop, combineer jouw favoriete bloemen met een aantal chrysanten en geniet.