boven €50,- geen verzendkosten, binnen 1-3 werkdagen in huis

Kunstbloemen, zijden bloemen of nepbloemen?

Vaak krijgen wij de vraag: "Wat is het verschil tussen kunstbloemen, zijden bloemen en nepbloemen". Bij de term "nepbloemen" denken we vaak aan goedkope plastic bloemen waaraan je heel goed kunt zien dat ze nep zijn. Daarom spreken wij liever van zijden bloemen of zijden kunstbloemen. Alle bloemen zijn namelijk vaak grotendeels met de hand gemaakt van de beste kwaliteit stoffen. De stelen zijn vaak van goede kwaliteit kunststof, zodat deze lang meegaan en naar wens in iedere vorm te buigen zijn.
 

Toepassingen van zijden kunstbloemen

Een kunstbloem heeft een diversiteit aan toepassingen, kunstbloemen zijn lang houdbaar en vergen geen onderhoud.
Om deze redenen worden onze kunstbloemen gebruikt in showrooms, bij feesten, in bedrijven en kantines en natuurlijk bij de mensen thuis. 
Kunstbloemen zijn iets duurder in aanschaf, maar gaan natuurlijk veel langer mee, dus lekker lang genieten. 

 

Natuurlijke uitstraling

Wij combineren de kunstbloemen graag met natuurlijke materialen, zoals blad en takken. 
Dit geeft een zeer mooi en exclusieve uitstraling. Zoekt u die speciale kunstbloem die u nergens kunt vinden? 
Een grote kans dat wij deze in onze webshop aanbieden. Met meer dan 150 verschillende soorten heeft u een zeer ruime keus. 
Tevens verwerken wij onze kunstbloemen in de meest mooie bloemstukken en bloemdecoraties en boeketten. 
Natuurlijk kunt u met onze kunstbloemen ook zelf aan de slag om een passende decoratie te maken. 

 

Ruim 41 jaar ervaring

iFleur.nl is in 2005 gestart met het maken van en het online aanbieden van de leukste zijden bloemdecoraties naast de bloemenwinkel in Neede (gestart in 1979). Na 41 jaar zijn wij gestopt met onze bloemenwinkel in Neede en hebben we onze online activiteiten voortgezet. iFleur.nl is sinds 2005 dé online aanbieder van zijden bloemen, kunstbloemen en diverse zijden bloemdecoraties. 
Wij leveren de mooiste creaties van zijden bloemen, van boeketten tot bloemstukken en een heel groot aanbod aan losse bloemen. 
Bestel direct via de webshop of bekijk onze uitgebreide collectie zijden bloemen, kunstbloemen en decoraties online. 

 

iFleur.nl zijden kunstbloemen

De mooiste Kunstbloemen tegen de scherpste prijzen vind je bij iFleur.nl, ons assortiment is veelzijdig, voordelig en van top kwaliteit. In 2005 zijn wij gestart met de verkoop van kunstbloemen, ook wel zijden bloemen of nepbloemen genoemd. Het online verkopen van kunstbloemen was voor ons een logische stap, gezien wij in onze bloemenwinkel in Neede al veel gebruik maakten van kunstbloemen.Bekijk nu ons assortiment en bestel een kunstbloem naar keuze via onze webshop. Binnen enkele dagen heeft u de gewenste kunstbloem in huis.
 

Zelf een zijden kunstbloemen boeket schikken? 

Bekijk in onze Blog hoe je een zijden kunstbloemen boeket kunt samenstellen: "Stel zelf je favoriete zijden boeket samen"