Onze bloembinders maken de mooiste bruidsboeketten van zowel "echte" als zijden bloemen. Wil je lang plezier van je bruidsboeket hebben? Kies dan voor een bijna niet van echt te onderscheiden boeket van zijden bloemen.

Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit zijden bloemen, waarmee we elk door jou gewenst boeket kunnen samenstellen.


          

 

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

Graag denken wij met je mee, voor meer informatie of een offerte kun je gebruik maken van ons contactformulier.

Heb je een voorbeeld van een bruidsboeket en wil je weten wat deze bij ons zou kosten, email deze dan naar ons (info@ifleur.nl).

 

Meer mogelijkheden en voorbeelden

BRUIDSBOEKET NAMAKEN

Leuk idee voor een 25, 40, 50 of 60 jarig huwelijk is het namaken van het bruidsboeket van het huwelijk van toen. Het bruidspaar zal zeer verrast zijn met dit orginele cadeau.

Wij kunnen elk gewenst boeket van foto namaken. Dus heb je een foto van het desbetreffende bruidpaar met bruidsboeket of een foto van alleen het bruidsboeket? Stuur de foto naar mij toe (info@ifleur.nl) en wij maken het boeket zo goed mogelijk na.


ZIJDEN AUTOVERSIERING

Wij kunnen tevens uw autoversiering met zijden bloemen verzorgen. De zijden autoversiering wordt door middel van een zuignap op uw auto bevestigd, waardoor deze veilig bevestigd wordt op uw kostbare auto. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

        


ZIJDEN HAARKRANS EN ARMBAND

   


ZIJDEN CORSAGES

In verschillende kleuren en met verschillende bloemen mogelijk, wij geven graag een passend advies

        
 

MEER VOORBEELDEN VAN ZIJDEN BRUIDSBOEKETTEN: